Støt Bliv frivillig

Støt DFUNK

Du kan støtte DFUNK på flere måder

Du kan støtte vores arbejde for at skabe bedre vilkår for flygtninge ved at blive bidragyder, medlem, seniormedlem eller med en enkelt donation

Bliv medlem og støt DFUNKs arbejde for flygtninge

Dit medlemskab betyder at vi kan opnå støtte fra puljer og donorer - derfor gør dit medlemskab det muligt at vi kan give unge flygtninge en god fremtid. Samtidig er du med til at vise, at vi er mange i Danmark der ønsker at tale flygtningenes sag. Kontingentet er 100 kr om året.

Du kan melde dig ind i DFUNK her.

Du kan også blive medlem ved at skrive en SMS med teksten "DFUNK" til 1277. Det koster 100,- + normal takst. 

Hvis du er nyt medlem via SMS, vil vi ringe dig op for at at få medlemsoplysninger og her kun du få mulighed for at spørge ind til dine fordele som medlem. 

 

Bliv bidragyder og støt vores arbejde

Som bidragyder støtter du DFUNK med 50 kr om måneden. Din støtte har stor værdi for os, da den er med til at sikre finansieringen af vores aktiviteter for og med unge flygtninge og uafhængigheden af vores arbejde. Og pengene rækker ekstra langt, for de bidrag vi får fra vores støtter gør det lettere at fundraise midler til vores projekter fra private fonde og offentlige puljer - så vi kan skabe endnu bedre muligheder for at unge med flygtningebaggrund kan få en god start på tilværelsen i Danmark.

Tilmeld dig som bidragyder her

Støt DFUNK med en donation

Ønsker du at støtte DFUNKs arbejde økonomisk, tager vi naturligvis meget gerne imod. Beløbet kan overføres direkte til reg: 81 17 konto: 2135102 og markeres med 'donation' samt navn og kontaktoplysninger. Eller kontakt sekretariatet på dfunk(at)drc.dk for nærmere aftale. 

DFUNK Senior

Er du blevet for gammel til en ungdomsorganisation, men vil du alligevel gerne støtte DFUNKs arbejde for flygtningesagen? Så bliv Senior-medlem af DFUNK.


Læs mere om Senior-medlemskabet og se hvad din støtte går til her.

Tilbud og indflydelse til medlemmer

Alle medlemmer, der ønsker det, modtager vores månedlige nyhedsbrev og får tilbud om kurser og temaarrangementer, der arrangeres af DFUNK eller Dansk Flygtningehjælp.

Alle medlemmer kan deltage ved DFUNKs generalforsamling og få indflydelse på organisationens fremtid. Det er dog kun medlemmer mellem 15 og 35 år, der har stemmeret til DFUNKs generalforsamling.

Handelsbetingelser ved indmeldelse

Kontingentet går til DFUNKs drift og aktiviteter. Medlemskabet er gældende et år fra betalingsdatoen.

Du kan melde dig ud af DFUNK ved at skrive en mail til mail(at)dfunk.dk. Ved indmeldelser på SMS er der en returret på 14 dage.

Se alle handelsbetingelserne her.

CVR: 32003893

Tak for din opbakning - se alt det du er med til at støtte på vores aktivitetsoversigt