Støt Bliv frivillig

Brænder du for internationalt samarbejde og projektudvikling?

10-03-17

DFUNKs første internationale aktivitet i Marokko søger lige nu to nye frivillige, der vil hjælpe os med at arbejde videre på det projekt, vi startede op i august sidste år. Læs mere nedenfor og send os din ansøgning senest d. 15. marts.

 

I august 2016 startede vi et partnerskab med en marokkansk ungdomsorganisation, der arbejder for at bygge bro mellem kulturer og fremme unge migranters og flygtninges rettigheder og integration i det marokkanske samfund. Sammen arbejder vi nu for at stable et konkret pilotprojekt på benene i Marokko, og der har vi brug for din hjælp!

 

Lige nu er vi fire medlemmer i gruppen, der bor i henholdsvis Århus og København, men du er meget velkommen, ligegyldig hvor du bor. Vi skal deltage i et 5-dages seminar (med overnatning) på Sjælland fra 1. til 5. maj, hvor to deltagere fra vores marokkanske partner kommer herop og er med. Det er derfor ret vigtigt, at du har mulighed for at deltage de fem dage.

 

Hvis det lyder interessant, så skriv en kort ansøgning til os med en beskrivelse af dig selv og hvorfor du gerne vil være med på dfunk.ccc(at)gmail.com (ansøgningsfrist er d. 15. marts). 

Hvis du har erfaring med internationalt arbejde, må du selvfølgelig meget gerne skrive det. Det vigtigste er dog, at du har tid og lyst til at tage aktivt del i projektet. Skriv også meget gerne, om du har mulighed for at deltage alle fem dage i maj.

 

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

Mange hilsner

Marokko-gruppen