Intet valg: Ingen flygter for sjov

 

Velkommen til DFUNKs kampagnesite i forbindelse med Folketingsvalget 2015.

 

Flygtninge har intet valg - det har du! Her kan du blive klogere på hvad der er op og ned i flygtningedebatten og se partiernes holdninger.

Folketingsvalget i Danmark fandt sted den 18. juni 2015. Flygtningespørgsmålet fyldte meget i den offentlige debat og var blandt de vigtigste i valgkampen.

En række alvorlige konflikter på verdensplan har sendt det højeste antal mennesker på flugt siden Anden Verdenskrig. Derfor er det vigtigere end nogensinde, at den offentlige debat om flygtninge i Danmark foregår på et oplyst grundlag.

DFUNK er en partipolitisk uafhængig organisation, men ønsker en nuanceret debat om asylansøgere og flygtninge. Ved at formidle fakta om flygtninge og det danske asylsystem vil vi at bidrage til, at du har mulighed for at tage stilling på baggrund af viden om flygtninges vilkår frem for de fejlslutninger og fjendebilleder, man kan støde på i den offentlige debat.

 

Find facts om flygtninge: Få styr på både tal og begreber i debatten om flygtninge.

 

Se påstande om flygtninge: Læs nogle af de hyppigste påstande - og få styr på fakta og modargumenter.

 

Partiernes holdninger: Vi har stillet tre spørgsmål til partierne - læs deres svar og holdninger til flygtninge. Eller se DFUNKs holdninger her.

 

Materialer: Vil du være med til at sprede kampagnens budskaber kan du finde vores kampagnematerialer her.

 

Vær med i kampagnen: Hjælp DFUNK med til at formidle fakta og gode argumenter.

Kalender

DFUNK på Facebook