Støt Bliv frivillig

Skabeloner og billeder

 

Her kan du finde A4 skabeloner, der kan bruges som plakater og flyers. Skabelonerne kan hentes ned i forskellige layouts i den generelle røde farveskala, samt farveskalaerne for events (gul), sociale aktiviteter (lilla), debat (grøn) og oplysning (grå). 

De forskellige farveskalaer kan bruges til den slags aktivitet, som de passer til. På logoerne ovenfor kan du se hvilken farve der hører til hvilke aktiviteter. Den generelle røde farveskala må bruges til alle former for aktiviteter, eller hvis du er i tvivl om hvilken du skal bruge. Skabelonerne er lavet i Word og der står instruktioner i dokumenterne om, hvordan du gemmer og arbejder med dem.

I nogle af skabelonerne er det muligt at sætte et billede ind. I billedkartoteket (som du kan finde nederst på siden i boksen) kan du hente billeder der er udvalgt og redigerede så de passer til det visuelle udtryk. Man er selvfølgelig også velkommen til at sætte andre billeder ind i skabelonerne.

DFUNKs logo og andre materialer kan du finde her. Hvis du har brug for at få noget tilsendt på tryk, eller har behov for materiale du ikke kan finde, er du meget velkommen til at kontakte DFUNK-sekretariatet på mail dfunk(at)drc.dk

 

 

Rød farveskala (Generelle)

A4 - Generelt udtryk, skabelon 1

A4 - Generelt udtryk, skabelon 2

A4 - Generelt udtryk, skabelon 3

A4 - Generelt udtryk, skabelon 4

 

Gul farveskala - Events

A4 - Events, skabelon 1 (teksttung)

A4 - Events, skabelon 2 (tekstfattig)

 

Lilla farveskala - Sociale aktiviteter

A4 - Sociale aktiviteter, skabelon 1 (tekstfattig)

A4 - Sociale aktiviteter, skabelon 2 (teksttung)

 

Grøn farveskala - Debat

A4 - Debat, skabelon 1 (tekstfattig)

A4 - Debat, skabelon 2 (teksttung)

 

Grå farveskala - Oplysning

A4 - Oplysning, skabelon 1 (tekstfattig)

A4 - Oplysning, skabelon 2 (teksttung)