Støt Bliv frivillig

Ghettoblaster


Ghettoblaster er en communityradio for og med unge fra Nørrebro, der sender hver torsdag kl. 20-21 på 95,5 Mhz i Københavnsområdet.

 

Fra efteråret 2014 tager Ghettoblaster til Vipperød Asylcenter for at starte Asylradio: radioworkshops for unge uledsagede flygtninge.

Har du lyst til at blive en del af fælleskabet, så søger vi lige nu nye frivillige, som har lyst til at engagere sig i unge flygtninge og være med til at skabe et mere mangfoldigt mediebillede, og samtidig få styrket dit kendskab til radioproduktion.

Du behøver ikke have lavet radio før - det vigtigste er at du har lyst til at prøve kræfter med det.

Hvis det lyder som noget for dig - skriv til Katrine på katrine_b_a(at)hotmail.com

Ghettoblaster retter øret mod "ghettoen" og de unge, der bor her. Med Ghettoblaster tilbydes de unge et talerør og muligheden for selv at komme til orde i den offentlige debat. Forsynet med digital optager producerer unge mellem 8 og 18 år lydbilleder, audio-guides og radioindslag, der tilsammen giver et anderledes, skævt og poetisk billede af, hvad det vil sige at være ung i et socialt udsat boligområde. Læs mere på Ghettoblasters hjemmeside.

Ghettoblaster er også på Facebook - like os her

 

Ghettoblaster i din by?

Vi undersøger pt. mulighederne for at udbrede vores gode erfaringer til andre byer i Danmark. Kontakt os hvis du vil have Ghettoblaster til din by.