Støt Bliv frivillig

Debat og politisk arbejde

DFUNK arbejder med at påvirke den politiske debat om flygtninge. Det gør vi gennem debataktiviteter, events og kampagner, der bidrager med nuancer og viden til den offentlige debat. Nedenfor kan du læse om nogle af de politiske aktiviteter, vi arbejder med og hvordan du selv kan blive involveret.

 

Kampagner

 

Gennem politiske kampagner forsøger DFUNK at påvirke den politiske debat om flygtninge. Ved at bidrage med viden og personlige historier kan vi opnå en mere nuanceret offentlig debat. Læs mere om DFUNKs kampagner her.

 

Politiske udvalg

 

DFUNKs politiske arbejde er organiseret i regionale politiske udvalg, der planlægger og gennemfører politiske aktiviteter lokalt. Læs mere om de politiske udvalg og hvordan du kan være med her.

 

Filmklubben FLUGTTANKER

 

I en kombination af film, oplæg og politiske debatter sætter filmklubben FLUGTTANKER forskellige temaer om flygtninge, asyl og integration til debat. Læs mere om projektet her.

 

Politiske events

 

DFUNK deltager i og står bag en række forskellige politiske events, herunder Folkemødet og det årlige politiske landsseminar. Læs mere om dem her.