Støt Bliv frivillig

Ung til ung


Alt for mange unge flygtninge, der har fået ophold i Danmark, lever et liv i social isolation. Det gælder ikke mindst de mange unge flygtninge, der de seneste år er kommet til landet uden familie eller andet netværk.

Det kan vi gøre noget ved. Flere og flere steder i landet organiserer vi Ung-til-ung-grupper, hvor unge flygtninge kan møde andre lokale unge og deltage i forskellige fritidsaktiviteter: Udflugter, fællesspisning, idræt, spil og meget mere.

Har du lyst til at møde unge flygtninge i dit område og bidrage til, at de kan få en god tilværelse i Danmark? Så kan du blive frivillig i én af vores Ung-til-ung-grupper.

I øjeblikket har vi Ung-til-ung-grupper her:

 

Sjælland: Roskilde, Holbæk, Køge, Kalundborg, Sorø, Næstved/Vordingborg og Nykøbing Falster

Hovedstaden og Bornholm: København/Frederiksberg, Lyngby/Gentofte/Rudersdal, Hillerød, Frederikssund og Rønne

Fyn og Sydjylland: Odense, Kolding og Esbjerg

Midt- og Østylland: , Viborg, Struer/Holstebro, Silkeborg, Horsens, Hobro, Århus og omegn, Herning og Viborg.

Nordjylland: Aalborg og Jammerbugten.

Se en reportage fra opstartsmødet på Bornholm her

Overvejer du at blive frivillig i en Ung-til-ung gruppe? Læs interview med Rikke, om at være ny i DFUNK, og hvad man får ud at at være frivillig. 

Måske bor der også flygtninge i dit lokalområde, der har brug for kontakt til andre unge? Eller måske kunne du godt selv tænke dig, at blive frivillig i en af vores Ung-til-ung grupper?

I så fald kan du kontakte en af vores medarbejdere på Ung-til-ung projektet (find dem på listen over medarbejdere på sekretariatet) eller ringe til DFUNK på telefon: 26 77 89 40. Så sender vi dig videre til de relevante lokale kontaktpersoner, eller besvarer dine spørgsmål omkring Ung-til-ung grupperne.

 

Materiale

Ung-til-ung hæfte med gode råd om organisering af arbejdet i gruppen, og inspiration til aktiviteter. 

Hent det der.