VÆR MED I UDTALT

 

Vil du være med til at forandre din hverdag, by eller samfundet? Vil du være en del af et fedt fællesskab af andre unge, der brænder for politik og kreativ forandring? Så skal du være med i UDTALT, hvor vi skal drømme stort og tænke demokrati på helt nye måder.

 

UDTALT starter består af meningsdannerforløbet UDTALER og ungefælleskaberne UDSKABER.

 

UDSKABER er åbent for alle unge i Aalborg, Aarhus, Esbjerg, Vejle, Odense og København. Tilmelding til UDSKABER er allerede åbnet i Aalborg og København, mens Aarhus, Esbjerg, Vejle og Odense åbner for tilmelding i foråret 2021. Vil du være med eller vide mere


UDTALER
er et nationalt meningsdannerforløb for unge med flugterfaringer. Forløbet finder sted første gang i foråret 2021 og vi åbner for tilmelding til november. Hold øje med siden.

 

 

FOR DIG DER VIL DELTAGE I DEBATTEN

 

UDTALER er en meningsdanneruddannelse for unge med flugterfaringer, hvor du lærer at argumentere og får værktøjer til at deltage i debatten.  

 FOR DIG DER VIL SKABE FORANDRING LOKALT

 

UDSKABER-gruppen skal sammen lave events, podcasts, kampagner, performances, festivaler og kunst, der skal skabe forandring i jeres by.

 

MØD OS I DIN BY

Lyder projektet som noget for dig? Og vil du gerne høre mere? 

 

Fang os når vi rejser landet rundt på lanceringsturné. Husk også at skrive dit navn på listen her - så sørger vi for at orientere dig, når UDTALT kommer til din by med workshops! 

 

 Mød os i disse byer

 

🐃 Aalborg d. 19. oktober - læs mere her.

 

🌊 Vejle d. 21. oktober - læs mere her

 

🧜‍♀️ København d. 23. oktober - læs mere her.

 

💂 Odense d. 25. oktober - læs mere her

 

🌈 Aarhus d. 26. oktober - læs mere her