Unge er fremtidens stemmer. Også dem, der ikke har stemmeret 

 

UDTALT arbejder for, at unge skal diskutere, debattere, provokere, inspirere og sammen nytænke hvordan demokratisk deltagelse kan se ud 

– og alle er inviteret.  

 

Projektet består af både lokale og nationale aktiviteter, som lader unge med flugterfaringer indtage scenerne samt et undervisningsforløb med fokus på deltagelse i den nationale debat, hvor unge fra hele landet rustes til at tage ordet.   

 

Læs pressemeddelelsen om projektet her.

 

HVAD KAN UDTALT?

VÆR MED 

Vil du være med til at løfte dagsordnener i din by? Læs her om hvordan du kan blive involveret i UDTALT.

 

Facebook: DFUNK - Dansk Flygtningehjælp Ungdom
Instagram: dfunkdk

 

BOOK EN FORTÆLLER

Book én af vores professionelle fortællere dit event, skole, kulturhus eller bibliotek - og få et indblik i livet som ung flygtning og ny i Danmark. 

 

Klik her for at booke.

HISTORIEFORTÆLLINGER PÅ NYE MÅDER

NYE VEJE TIL HISTORIEFORTÆLLING

Siden 2017 har DFUNK med projektet Flygtninge Fortæller uddannet seje unge med flugterfaringer til at indtage scener med deres historier, som har handlet om flugt, om at være i Danmark, om kulturforskelle og meget mere.

UDTALT bygger videre på historiefortælling-metodens evne til at skabe et intimt rum mellem mennesker, ved forsat at give unge en platform til at tale om dagsordener, der er vigtige for dem - på alle mulige tænkelige måder. Om det er i person, på lyd, på film eller noget helt fjerde. Samtidig forsætter vores stærke fortællernetværk med at tage rundt i landet og dele deres historier.

 

SKAB LOKALT

Udtalt vil skabe en bevægelse af 400 unge, der løfter dagsordener, som har betydning for deres by og liv. Gennem workshops og events i hele landet skal unge med og uden flugterfaringer sammen tage handling i Aalborg, Odense, Esbjerg, Aarhus, København og Vejle. Projektets ambition er, gennem disse metoder, at skabe rum for at diskutere, provokere, inspirere og sammen nytænke, hvordan demokratisk deltagelse kan se ud – og alle er inviteret!

  

PODCASTS

Kom tæt på unge flygtninges liv, mens du cykler eller hjemme i sofaen. 9 unge inviterer dig ind i deres almindelige ualmindelige historier om drømme, venskaber, flugt og minderne om et andet liv. Hør mere her.

 

 

 

Projektet UDTALT er blevet til med støtte
fra Nordea-fonden og Slots- og Kulturstyrelsen.