Bliv medlem

 

 

Vær med til at skabe det Danmark, du ønsker 

Vi er en ungdomsorganisationen for alle unge der er flygtet til Danmark, og som mangler et fællesskab at være ung i, sammen med andre unge. Vi er en slags udvidet familie, der både er der, når der skal spises mad, danses dabke og spilles brætspil eller fodbold. Men også når livet som ny i Danmark er svært, man ikke kan finde de rigtige ord - og når de politiske vinde skifter.  

Jeg håber, at du vil være med i vores store og brogede, farverige familie, og dermed støtte op om vores arbejde med at skabe et trygt og ligeværdigt liv for unge, der er flygtet til Danmark.

Hvert medlemskab gør en forskel, og hver en krone er med til at skabe et stærkere DFUNK.

 

Tusind tak for din støtte!

Natasha Al-Hariri, Direktør  

 

 

  

 

 

 

 

 

Fortællinger på Flugt

Fortællinger på Flugt

Sommercamp

Sommercamp

 

 

 

DFUNK i dit testamente

Ved at oprette et legat i dit testamente eller et tillæg til testamente, kan du sikre at en del af din arv går til DFUNKs arbejde. Hvor meget bestemmer du selv - du kan testamentere et bestemt beløb eller en procentdel af din formue.

Du kan hurtigt og uden omkostninger oprette et legat online gennem vores samarbejdspartner Legal Desk.

Læs mere om hvad et testamente er her.

Giv et valgfrit bidrag

Du kan til enhver tid donere store og små beløb til os - alt er en hjælp. Det beløb, du ønsker at støtte os med, kan overføres direkte til reg: 8117 konto: 2135102 og markeres med 'donation' samt navn og kontaktoplysninger. Eller kontakt sekretariatet på mail@dfunk.dk for nærmere aftale.