Flygtninge Fortæller

Flygtninge Fortæller er unge med flygtningebaggrund, der fortæller deres personlige historier om flugt, om livet før flugten og om tilværelsen som ung flygtning i Danmark. DFUNK uddanner hvert år et hold trænere, der løbende afholder workshops i storytelling i hele landet for unge med flygtningebaggrund, der har lyst til at være med. Fortællerne sendes herefter ud til alle, der vil lytte, og fortæller deres historie fra store og små scener og på diverse platforme.  

Hvis du er under 30 og er kommet til Danmark som flygtning, kan du altid blive fortæller. Vi sætter dig i kontakt med en træner i nærheden af din by, og i aftaler, hvornår du skal på workshop. Du behøver ikke på forhånd vide, hvilken historie du gerne vil fortælle. Det finder du frem til sammen med din træner. Og du afgør også helt selv, hvornår du er parat til at fortælle foran et publikum - for nogen går det hurtigt, for andre tager det lidt længere tid. Læs mere om trænere og fortællere her, eller skriv til Lærke Blom Madsen på laerke.madsen@dfunk.dk eller i en privat besked til DFUNKs facebookside.

Historiefortællerne vil gerne ud til så mange forskellige mennesker som muligt, så derfor tager vi imod alle henvendelser med kyshånd. Vi er åbne overfor nye idéer til, hvor og hvordan man kan formidle de vigtige historier, så byd endelig ind. På nuværende tidspunkt kan vi desværre ikke imødekomme alle ønsker, men ring eller skriv til Lærke Blom Madsen på laerke.madsen@dfunk.dk eller 2677 8940. Så kan vi tage en snak om det. 

Jwan er 19 og flygtet fra Syrien. Filmen er optaget, da Jwan sammen med 5 andre unge med flygtningebaggrund gik på scenen på Bremen Teater for at fortælle deres historie foran en fuld sal.

 

Flygtninge Fortæller er støttet af:

 

 

Gem