Sommeraktiviteter

I sommeren 2018 afholder DFUNK fire forskellige sommeraktiviteter. To sommercamps, en sommerhøjskole og en naturcamp. På sommeraktiviteterne mødes unge med og uden flygtningebaggrund og bliver del af et stort, uforglemmeligt fællesskab. Formålet er at skabe et fællesskab, hvor alle bidrager, lærer nyt og danner netværk. Du kan blive en af de 52 frivillige ledere i DFUNK, som skal stå for at planlægge og afholde et af de fire ophold til sommer.

 

Klik på billederne nedenunder for at læse mere om de fire sommeraktiviteter.

 

DFUNK Sommercamps 

DFUNK Sommercamps og er for dig, der er vild med workshops, sport og fælles madlavning. Der vil være undervisning af professionelle og mulighed for at deltagerne bidrager med det, de er gode til. Du kan blive en af de 13 ledere, der står for planlægningen af et af de to ophold for ca. 70 deltagere.

 

Sommercamp VEST afholdes i Jylland d. 8. - 14. juli 2018
Som leder på Sommercamp VEST er det vigtigt, at du kan deltage i følgende uddannelses- og planlægningsweekender: 7. - 8. april, 27. - 29. april og 12. - 13. maj.

 

Sommercamp ØST afholdes på Sjælland d. 15. - 21. juli 2018 
Som leder på Sommercamp ØST er det vigtigt, at du kan deltage i følgende uddannelses- og planlægningsweekender: 14. - 15. april, 27. - 29. april og 19. - 20. maj.

DFUNK Sommerhøjskole

DFUNK Sommerhøjskole er for dig, der gerne vil fordybe dig i kreativ undervisning. Opholdet byder på alt det bedste fra højskolelivet: morgensamling, fællessang og bålhygge. På Sommerhøjskolen kan du blive en af de 13 frivillige ledere, der står for planlægningen af opholdet for ca. 60 deltagere.

 

Sommerhøjskolen afholdes d. 15. - 21. juli 2018
Som leder på sommerhøjskolen er det vigtigt, at du kan deltage i følgende uddannelses- og planlægningsweekender: 14. - 15. april, 27. - 29. april og 19. - 20. maj.

DFUNK Naturcamp 

DFUNK Naturcamp finder sted på Fyn og er for dig, der er vild med at være i naturen. Opholdet byder på fem dage med friluftsliv og naturoplevelser i al slags vejr (også regnvejr). Du kan blive en af de 13 frivillige ledere, der står for planlægningen af opholdet for ca. 50 deltagere.

 

Naturcampen afholdes d. 8. - 14. juli 2018
Som leder på naturcampen er det vigtigt, at du kan deltage i følgende uddannelses- og planlægningsweekender: 7. - 8. april, 27. - 29. april og 12. - 13. maj.


Som frivillig leder får du:
- mulighed for at give unge flygtninge en god start på livet i Danmark
- praktisk erfaring med projektkoordinering og uddannelse med fokus på bl.a. samarbejde, konfliktløsning og kommunikation
- et netværk blandt de andre frivillige

 

Vi forventer at du:
- er mellem 18 og 30 år
- deltager på et af opholdene og alle tre tilknyttede uddannelses- og planlægningsweekender
- har gåpåmod, tager ansvar og bidrager til fællesskabet

 

Ansøgningsfrist d. 4. februar 2018 
Skriv lidt om dig selv og din motivation i en mail til sommer@dfunk.dk. Skriv også, om du helst vil være leder på en af de to sommercamps, sommerhøjskolen eller naturcampen.
Hvis du har spørgsmål, kan du skrive en mail til sommer@dfunk.dk.

 

Hvad koster det?
Du skal melde dig ind i DFUNK (100 kr. per år). Når du er medlem af DFUNK, er uddannelsen og opholdet gratis.


Se presseomtale af DFUNK Sommerhøjskole, Naturcamp og Sommercamp 2017 her

 

Parisa, 26 år, frivillig leder på DFUNK Sommerhøjskole: “Jeg har fået mere energi, mere selvtillid, er mere glad og jeg føler mig ikke alene mere”

Soran, 19 år, deltager på DFUNK Sommercamp: ”Det er rigtig spændende at være her, og det gør mig glad. Jeg får energi af det. Jeg har lært en masse nye mennesker at kende, og har allerede aftalt med to nye venner, at de skal komme og besøge mig. I morgen skal jeg undervise de andre i kurdisk dans. Det er jeg god til – næsten”

 

DFUNK Sommeraktiviteter er støttet af: