Støt Bliv frivillig

DFUNK Outreach

 

Få Outreach ud på din skole

DFUNK Outreach har til formål at oplyse og skabe debat om flygtninges vilkår i Danmark og internationalt på en levende måde, og i øjenhøjde med tilhørerne.

Vores ildsjæle i DFUNK Outreach tager ud til folkeskoler, gymnasier og mange andre steder i landet og formidler tal, fakta og personlige fortællinger om livet som flygtning.

Debatoplæggene fokuserer på, hvordan det er at være flygtning i Danmark og internationalt. Oplæggene fokuserer på følgende emner:

  • Integrationen i Danmark
  • Vejen gennem det danske asylsystem
  • EU’s asylpolitik
  • Internationale flygtningeforhold

Samtidig er det en væsentlig del af ethvert Outreach-oplæg at inddrage tilhørerne gennem sjove, alvorlige og udfordrende øvelser. DFUNK Outreach står også bag kreative events i det offentlige rum, eksempelvis Asyllabyrinten på Roskilde Festival. 

Outreacherne er uddannet af nogle af landets dygtigste fagpersoner på det flygtninge- og integrationspolitiske område. Samtidig har de alle gennemgået et intensivt træningsforløb i formidling og dialog. 

Bestil et outreach-oplæg til din skole/uddannelsesinstitution ved at klikke her: 

//Bestil outreach-oplæg//

 

Eller skriv til outreach(at)dfunk.dk eller ring til 26 77 89 40, hvis du har spørgsmål.

 

"Jeg har to gange tidligere – med stort fagligt udbytte – haft nogle af jeres volontører på Risskov Gymnasium for at fortælle om flygtninge, bl.a. i forhold til EU's asylpolitik, herunder besvare spørgsmål fra eleverne." - Lektor Mikkel Hald, Risskov Gymnasium, Aarhus.

 

"DFUNK Outreach har nogle både indsigtsfulde og engagerede frivillige, som taler i et sprog, vores elever kan forstå, og som fanger dem. Jeg har brugt Outreach før og vil meget gerne trække på dem igen." – Lektor Erik Boel, Sct. Knuds Gymnasium, Odense.

 

Læs her hvordan du bliver Outreacher

 

 

DFUNK Outreach støttes af:

Video om DFUNK Outreach

Hør mere om DFUNK Outreach i denne video